belépés / regisztráció
2022. május 18. szerda
Aktuális lapszám

 

CONSTRUMA 2021
2021-03-20

Új időpontban kerül megrendezésre a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor (Construma, Hungarotherm és OtthonDesign)!

A Kormány február 25-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások (köztük a rendezvénytartási tilalom) március 15-ig meghosszabbításra kerültek, így a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor (Construma, Hungarotherm és OtthonDesign) eredetileg meghirdetett áprilisi időpontban történő megrendezése bizonytalanná vált. A Hungexpo Zrt. vezetősége mindezeket mérlegelve, kiállítóink érdekeit is szem előtt tartva a kiállítások elhalasztásáról döntött.

Az új időpont: 2021. június 2–6.

Bízunk benne, hogy ebben az időpontban a Construma kiállításcsokrot már meg tudjuk rendezni. Az új időpontra a kiállítóink szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra tesszük át.

Mindemellett természetesen folyamatosan nyomon követjük a hatályos intézkedéseket, jogszabályokat, és április 20-i hatállyal ismét megvizsgáljuk a kiállítás megvalósíthatóságát az aktuális helyzet tükrében. Amennyiben nem látjuk biztosítottnak a megrendezés feltételeit vagy a CONSTRUMA csokor színvonalát, akkor további halasztást nem tervezünk, a fizikai rendezvény helyett virtuális kiállítást szervezünk az idén.

Amennyiben kérdése van a kiállítással kapcsolatban, keressen minket!

 

Jó egészséget, jó üzletmenetet kívánunk!

 

Construma, Hungarotherm és OtthonDesign team


 
Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam