belépés / regisztráció
2022. május 18. szerda
Aktuális lapszám

 

ISH – Az épületgépészet világelső szakvására Frankfurtban
2019-02-01

2019. március 11–15. között mutatkoznak be az ISH-n, a nemzetközi épületgépészeti szakvásáron a modern fürdőszobák, az energetika, fűtés- és klímatechnika és a megújuló energiák iparágának legújabb trendjei.

Az 2019-es ISH témakörei a következők:

  • ISH Water – A modern fürdőszoba-koncepciók és fenntartható szaniter megoldások legnagyobb bemutatóterme. Fókuszban a fürdők élményvilága, amely önálló témaként mutatkozik be.
  • Szereléstechnika – Az ivóvízzel szemben támasztott legújabb higiéniai és anyagminőségi követelményeknek megfelelő modern rendszerek, szerszámok és rögzítőanyagok még nagyobb területen várják a látogatókat.

  • ISH Energy – A legújabb technológiák és megoldások legfontosabb platformja. Itt tekinthető meg a megújuló energiaforrások hasznosításához kapcsolódó modern fűtés- és klímatechnika.
  • Hőtechnika – Új helyen, még nagyobb területen mutatkozik be ez a témakör.
  • Hűtés-, klíma- és szellőzéstechnika – Kiemelt figyelem övezi az energiahatékonyságot és a megújuló energiaforrások hasznosítását. Az automatizálás és a jövőbemutató megoldások továbbra is a fókuszban állnak.
  • Épület-automatizálás – Az intelligens lakás- és épület-automatizálás, valamint az energiamenedzsment két önálló pavilonban mutatkozik be az ISH-n.

További információ és részletes csarnokbeosztás: www.bdexpo.hu/ish

 


 
Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam