belépés / regisztráció
2022. május 18. szerda
Aktuális lapszám

 

Létesítményenergetikai szakmérnöki szakirányú továbbképzés a Szent István Egyetemen
2019-01-15

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar, Épületgépészet, Létesítmény- és Környezettechnika Tanszéke a 2018/2019 tanév tavaszi félévében Létesítményenergetikai szakmérnöki szakirányú továbbképzést indít.

A képzés célja: A létesítmények energiafelhasználásával kapcsolatos ismeretek elsajátítása és elmélyítése az épületszerkezetek, fűtés-, lég-, és klímatechnikai rendszerek működésének optimalizálása, megújuló energiaforrások hatékony felhasználása, épületek energetikai felújítása, karbantartása, üzemeltetése, energiafelhasználásának racionalizálása területeken, a környezetvédelmi, állagvédelmi és a megfelelő belső környezet követelményeinek biztosítása mellett.

A felvétel feltételei: A felvételhez mérnöki, elsősorban építész-, építő-, gépészmérnök végzettség szükséges.

A képzések időtartama: 2 félév, mely félévente 5-6 alkalommal szervezett, két-két napos (péntek-szombati), kötött elfoglaltságot jelent.

A képzések helyszíne: SZIE, Gépészmérnöki Kar, Gödöllő

A képzések költsége: 180 000 Ft/félév

A szakképzettségek megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma: 60 kredit

Részletes információ, és a jelentkezési lap megtalálható a kari honlapon http://www.gek.szie.hu/szakiranyu-tovabbkepzesek

Érdeklődni és a részvételi szándékot jelezni az alábbi elérhetőségeken lehet: Dr. Szabó Márta egyetemi docens, szakfelelős (szabo.marta@gek.szie.hu), és Urbán Bernadett (urban.bernadett@gek.szie.hu), +36 (28) 522-000/2111 mellék.

Jelentkezést vagy korábbi előzetes jelentkezés megerősítését az elérhetőség és a költségvállalás megadásával legkésőbb 2019. február 1-ig a SZIE Gépészmérnöki Kar Környezetipari Rendszerek Intézet, Épületgépészet, Létesítménymérnöki- és Környezettechnika Tanszék, Dr. Szabó Márta, 2103 Gödöllő, Páter Károly u. 1. címre várjuk.

Az első konzultáció várható időpontja 2019. február közepe.


 
Eseménynaptár

Hirdetés
Kiadja a Média az épületgépészetért Kft.
Szerkesztőség és kiadóhivatal:
H-1112 Budapest, Oltvány u. 43. I/2.
Telefon: +36 (1) 614 5688
E-mail: kiado@magyarinstallateur.hu

 
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazg.
Előfizetés és reklamáció: +36 (1) 767-8262
E-mail: hirlapelofizetes@posta.hu
 
 
elfelejtettem a jelszavam